© Carlos Villaroel
Club Doelen

Lijbaart, Stadhouders & Rambags - Under the Surface

Sanne Rambags zang | Bram Stadhouders gitaar | Joost Lijbaart drums

Het jonge zangfenomeen Sanne Rambags doet sinds enkele jaren pers en publiek versteld staan. Met jazztoppers Joost Lijbaart en Bram Stadhouders ging ze een muzikaal avontuur aan.


Verkoopinformatie
Word voor € 14 lid van Club Doelen en krijg korting bij elke clubavond. Klik hier voor een lijst van alle clubavonden en bestel de Club Doelen Pas.

14 dec
20:30
  • vr 14 dec
    20:30
    Eduard Flipse Zaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Dit unieke trio van verschillende generaties zoekt naar stilte en ruimte door improvisatie, met als uitgangspunten sfeer, poëzie en samenspel. ‘De luisteraar raakt betoverd door het fraaie precieze spel’, schreef Gijsbert Kramer van de Volkskrant niet voor niets. Jazzenzo observeerde: ‘Een buitengewone en zinderende samenwerking. […] Sanne Rambags is een verhalenvertelster die balanceert tussen magie en werkelijkheid. En dat voor een 22-jarige.’ De debuutplaat Under the Surface (2017) kreeg lovende recensies en bracht het trio al tot in China, Mexico, India en Mali.

‘Is het beluisteren van het album al een intense ervaring, het bijwonen van het concert is magisch.’ - Parool

© Carlos Villaroel
Lijbaart, Stadhouders & Rambags
IN Club Doelen: Lijbaart, Stadhouders & Rambags - Under the Surface

Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent.