Love Music

Akua Naru - The Blackest Joy in session

Love Music
Verkoopinformatie
Normale prijs € 19. Het Early bird-tarief geldt tot een maand voor het concert.
25 okt
21:00
  • do 25 okt
    21:00
    Jurriaanse Zaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Tony Allen – afrobeat-pionier en drummer van Fela Kuti – noemde haar ooit ‘the keeper of the cool, cool flow’, en hoewel dat al even geleden is, houdt het nog steeds stand. Man, wat is Akua Naru cool en wat zijn we blij dat ze bij ons een intieme, uitgeklede versie komt vertolken van haar nieuwe album The Blackest Joy. Voor een indruk: check de video van How Does It Feel Now??? van de Live & Aflame Sessions (bijna 5 miljoen views).

Als klein meisje was Akua al bezig met poëzie en sociaal onrecht en gaf zij zwaar welbespraakt haar mening in de achtertuinen van New Haven, Connecticut. Inmiddels werkte deze woordsmid al samen met Questlove, Ben L’Oncle Soul en Christian Scott en wordt ze vergeleken met Lauryn Hill en Erykah Badu. Need we say more?

Hosted by YMP & FLOW
De show wordt gehost door YMP, de spoken word-trots van Rotterdam-Zuid, en zijn productiehuis FLOW. Een dj van FLOW draait na afloop plaatjes om in dezelfde sferen en onder het genot van een drankje met Akua te bespreken hoe we samen de wereld kunnen verbeteren.

i.s.m. Productiehuis FLOW

Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent.

Love Music Spotify playlist