© Wijnand Schouten
Club Doelen

FLiNK

Album release ‘It’s Dangerous’

Arthur Flink trompet/keys | Robin Koerts bas | Satindra Kalpoe drums | DJ Eni-Less turntables | NOTDEF visuals

22 mrt
20:30
  • vr 22 mrt
    20:30
    Eduard Flipse Zaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

FLiNK is een Rotterdam-based band. Arthur Flink, voormalig State of Monc-trompettist, heeft zijn draai gevonden in dit opvallend dynamische kwartet, met meesterbassist Robin Koerts (‘de week in Soundbytes’ van DWDD), drummer Satindra Kalpoe (Anouk, RELAX) en draaitafel-wizard DJ Eni-Less (Stöma).

Met behulp van intrigerende voice-samples, weet FLiNK een energieke en afwisselende sound te produceren, die soms doet denken aan Donald Byrd, dan weer aan Miles Davis, maar ook net zo gemakkelijk herinneringen oproept aan de beste Brecker Brothers-platen.

Vanavond presenteert FLiNK hun nieuwe plaat ‘It’s Dangerous’. Een rollercoaster aan jazz, funk en pop-idiomen die samen een frisse en opzwepende mix vormen. Het nieuwe album wordt gereleased op Social Beats en is geproduceerd door Phil ‘master’ Martin. Visueel wordt het concert versterkt door NOTDEF, een vernieuwende VJ die met zijn eclectische stijl ieder podium weet om te toveren tot een droomparadijs. FLiNK wist al te overtuigen op festivals als Landjuweel en Mondriaan Jazz Festival.
En nu in Club Doelen! Een optreden dat je niet wil missen.

Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent.