Muziekcursus - colleges

Wilt u meer weten over de muziek die u graag beluistert? Gregor Bak en de Doelen hebben voor seizoen 2018-2019 een gloednieuwe muziekcursus samengesteld die in iedere editie een ander tijdperk of genre behandelt. In vijf colleges zoeft u door de eeuwen heen via mooie verhalen van Gregor, interviews met gastsprekers, talloze muzikale voorbeelden en mooie concerten. U kunt ervoor kiezen uitsluitend de muziekcolleges te volgen, of de colleges in combinatie met speciaal geselecteerde concerten die aansluiten op de colleges.

Wilt u meer weten over de muziek die u graag beluistert? Gregor Bak en de Doelen hebben voor seizoen 2018-2019 een gloednieuwe muziekcursus samengesteld die in iedere editie een ander tijdperk of genre behandelt. In vijf colleges zoeft u door de eeuwen heen via mooie verhalen van Gregor, interviews met gastsprekers, talloze muzikale voorbeelden en mooie concerten. 

U kunt ervoor kiezen uitsluitend de muziekcolleges te volgen, of de colleges in combinatie met speciaal geselecteerde concerten die aansluiten op de colleges.

 Muziekcursus - colleges

 

prijs 5 colleges
€ 100 (normale prijs)
€ 50 (t/m 26 jaar of CJP)

Concerten in deze serie