Complete avond uit: eten, drinken en de allergrootste jazzmusici.

Ook rondom de concerten valt er van alles te beleven in en rond de Doelen. Of u nu even wilt shoppen in onze Doelen Winkel, na het concert blijft overnachten in het met de Doelen verbonden vijfsterren Mariott Hotel, of lekker wat wilt drinken of eten voor of na uw concertbezoek.

 

Voorafgaand aan ieder concert bieden wij in samenwerking met de Stadsbrasserie, het restaurant gevestigd in de Doelen, het driegangen Doelenmenu, voor een compleet en onbezorgd avondje uit. Iedere maand stelt de chef een nieuw driegangen Doelenmenu samen, met klassieke gerechten met ingrediënten van het seizoen. U reserveert gemakkelijk bij onze kassa of online en de Stadsbrasserie zorgt ervoor dat u in alle rust kunt dineren en toch weer precies op tijd in de concertzaal zit.

 

Hoe werkt het?
Via onze website reserveert u gemakkelijk een tafeltje in de Stadsbrasserie. En wilt u ook na het concert nog even borrelen, of van een borrelhapje genieten? Geef dit tijdens het diner aan, dan zorgt de Stadsbrasserie dat uw tafeltje na afloop van het concert voor u wordt gereserveerd en dat uw hapje of drankje voor u klaarstaat.

 

Meer in de Stadsbrasserie
Elke woensdagavond is er gratis jazz tijdens de Closer to Jazz Sessions. Jonge jazztalenten ontmoeten hier de allergrootste jazzmusici. Deze maand o.a. Benjamin Herman en Rembrandt Frerichs en wie zelf muzikaal is, mag meespelen.