Speel mee in Il diluvio universale

Theatrale laag van Sjaron Minailo
Il diluvio universale is een spetterend muzikaal spektakel over de Bijbelse zondvloed, uitgevoerd door Cappella Mediterranea en Choeur de Chambre de Namur, onder leiding van niemand minder dan dirigent Leonardo García Alarcón. Regisseur Sjaron Minailo, bekend van zijn eerdere werk voor Operadagen Rotterdam, zoals het concert onder de Brienenoordbrug in 2008, voegt hier een bijzondere theatrale laag toe.

Bijzondere koppels gezocht
Omdat Il diluvio universale een viering is van wat de mens zo bijzonder en kleurrijk maakt, is Sjaron op zoek naar bijzondere koppels. Hoe aparter hoe beter! Denk aan geliefden, maar ook koppels als ouder en kind, grootouder en kleinkind, broer en zus, ouder en verzorger, beste vrienden en alles wat er verder in de wereld bestaat.

Praktisch

Sjaron stoomt alle figuranten gedurende vier repetities (in overleg) in Rotterdam klaar voor de uitvoering op maandagavond 20 mei in de Doelen. Voelt u zich geroepen of kent u iemand die graag meedoet? Laat het ons uiterlijk 15 april weten door een mailtje te sturen naar info@operadagenrotterdam.nl.