Blader hier onze nieuwste magazines en brochures door, of mail ons om een exemplaar per post aan te vragen.

Abonnementenbrochure

In de Abonnementenbrochure vindt u een overzicht van de thematisch samengestelde muziekseries die u als abonnement kunt bestellen. Of kies uw favoriete concerten en stel zelf uw abonnement samen. Vanaf vier concerten krijgt u 15% korting. Blader de brochure hier door of vul onderstaand formulier in om een exemplaar per post te ontvangen.

Doelen Magazine

Het Doelen Magazine verschijnt drie keer per jaar en staat boordevol interviews met musici, kijkjes achter de schermen, actuele concertinformatie en winacties. Blader het magazine door, door op de afbeelding te klikken of vul onderstaand formulier in om het Magazine per post te ontvangen.

 

Concertoverzicht

Toporkesten die groots symfonisch repertoire spelen, swingende jazz, sterpianisten, eeuwenoude, haast vergeten muziek, vrolijke muziek voor de allerjongsten en kakelverse noten die in de Doelen hun première beleven. Je vindt het allemaal in dit chronologische overzicht. Blader het overzicht hier door of vul onderstaand formulier in om het concertoverzicht per post te ontvangen. 

Brochureformulier

Brochurekeuze *
© De Doelen

powered by Peppered